Du er landet på Tørbeton.dk, det helt rigtige sted at finde Weber tørbeton. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Weber tørbeton tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber tørbeton 0-4 mm – 25 kg

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos VVSproffen.dk.

Her kan “Weber tørbeton 0-4 mm – 25 kg” fås til 88,53 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Weber tørbeton 0-4 mm er en 1-komponent tørbeton, der alene skal tilsættes vand.
Produktet indeholder portlandcement, 0-4 mm sand og plastificerende additiv.Produktet er fremstillet på basis af chromat-neutraliseret cement.
Indholdet af vandopløseligt chr…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

2: Weber tørbeton 0-8 mm – 25kg

Sidste produkt på vores liste er Weber tørbeton 0-8 mm – 25kg som vi har fundet til 88,53 hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Weber tørbeton 0-8 mm er en 1-komponent tørbeton, der alene skal tilsættes vand.
Produktet indeholder portlandcement, 0-8 mm sand og plastificerende additiv.Produktet er fremstillet på basis af chromatneutraliseret cement.
Indholdet af vandopløseligt chr…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Dyreste Weber Tørbeton på listen er Weber tørbeton 0-4 mm – 25 kg fra VVSproffen.dk med en pris på 88.53. Billigste udvalgte Tørbeton er Weber tørbeton 0-4 mm – 25 kg som du kan købe for 88.53 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Weber Tørbeton data og priser er hentet fra 1 butikker (VVSproffen.dk). Alle Weber Tørbeton tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tørbeton guides:

Fandt du ikke det rigtige Tørbeton blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tørbeton: